vineri, 24 aprilie 2009

Salata nasturel si papaya





Ingrediente:

Vinegreta:

2 Linguri otet orez
1 Lingura otet alb
1 esalota(ceapa),fin tocata
1/4 cana ulei
sare


Salata nasturel:

2 papaya mici,coapte,curatate taiate pe 1/2 si feliate de 2,5 cm
1 legatura nasturel(Nasturtium officinale),fara tulpini,spalat si uscat
1/4 cana alune caju,intregi

Alune caju condimentate:

1 lingurita unt
1/2 cana alune caju nesarate
1 pic paprika
1 pic sare

Pregatire:

1.In bol mic pui otetul orez si otetul alb.
2.Adaugi ceapa,un pic sare,amesteci.
3.Adaugi uleiul si amesteci cu furculita.

Salata nasturel:


1.Aranjezi feliile papaya pe farfurie si pui deasupra o gramajoara nasturel.
2.Presari vinegreta si alunele condimentate.

Alune caju condimentate:

1.In tigaie mica topesti untul la foc mediu.
2.Adaugi alunele le lasi pana sunt maro-aurii,iei de pe foc,adaugi paprika si sarea.
3.Pastrezi 1/2 alune caju intregi pt decor si pastrezi restul,pt al folosi la pui.

Reteta aici:

Watercress and Papaya Salad

http://www.foodtv.ca/everydayexotic/RecipeDetails.aspx?dishid=9574

Niciun comentariu: