vineri, 24 aprilie 2009
Salata nasturel si papaya
Ingrediente:
Vinegreta:
2 Linguri otet orez
1 Lingura otet alb
1 esalota(ceapa),fin tocata
1/4 cana ulei
sare
Salata nasturel:
2 papaya mici,coapte,curatate taiate pe 1/2 si feliate de 2,5 cm
1 legatura nasturel(Nasturtium officinale),fara tulpini,spalat si uscat
1/4 cana alune caju,intregi
Alune caju condimentate:
1 lingurita unt
1/2 cana alune caju nesarate
1 pic paprika
1 pic sare
Pregatire:
1.In bol mic pui otetul orez si otetul alb.
2.Adaugi ceapa,un pic sare,amesteci.
3.Adaugi uleiul si amesteci cu furculita.
Salata nasturel:
1.Aranjezi feliile papaya pe farfurie si pui deasupra o gramajoara nasturel.
2.Presari vinegreta si alunele condimentate.
Alune caju condimentate:
1.In tigaie mica topesti untul la foc mediu.
2.Adaugi alunele le lasi pana sunt maro-aurii,iei de pe foc,adaugi paprika si sarea.
3.Pastrezi 1/2 alune caju intregi pt decor si pastrezi restul,pt al folosi la pui.
Reteta aici:
Watercress and Papaya Salad
http://www.foodtv.ca/everydayexotic/RecipeDetails.aspx?dishid=9574
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu