luni, 13 aprilie 2009

Mini rulouri cu masline si ansoa



Ingrediente 4-6 portii;

4 felii muschi vitel,de lapte
2 felii paine prajita
6 fileuri ansoa/anchovy
1/2 cana masline verzi si negre
1 ceapa
1 catel usturoi
1/2 legatura patrunjel,tocat
1/2 cana vin alb
1 lingurita paprika dulce
ulei masline si faina
sare,piper

Pregatire:

Pui in blender:painea,ansoa,maslinele,ceapa,usturoiul,pasezi.Ungi fiecare felie carne.Rulezi si tai in 3-4 bucati mici,prinzi marginile cu scobitoare,presari sare,piper,treci prin faina.
Sotezi rulourile in ulei masline,ai grija sa nu se desfaca,presari boia,le pui pe un singur rand in tigaie,torni vinul,acoperi cu folie Al,coci 20-30 min la 180*C,SAU MAI MULT DACA VITELUL NU E DE LAPTE.
Servesti cu patrunjel si sos din tava.

Reteta aici:

Small veal rolls with olives and anchovies

http://www.gourmed.com/recipes/spanish/1/10/8430/Small-veal-rolls-with-olives-and-anchovies.htm

Niciun comentariu: