vineri, 24 aprilie 2009
Negrese cu Merlot
Ingrediente:
1 cana vin Merlot
3/4 cana unt
113 g ciocolata neandulcita
2 cani zahar
3 oua
1 lingurita extract pur vanilie
1 cana faina obisnuita
1 cana nuci tocate,prajite
Pregatire:
Preancalzesti cuptorul la 175*C.Ungi fin cu unt o tava de 22/33 cm.Pui la foc mediu vinul si-l fierbi pana se reduce la 1/4 cana,il pui in bol mare,lasi deoparte.Topesti untul pe baie apa si ciocolata la foc mic,adaugi vinul omogenizezi.
Pe baia apa bati impreuna zaharul,ouale,vanilia,pana se ingroasa putin si se albesc.Adaugi amestecul ciocolata,omogenizezi,adaugi faina si 1/2 cana nuci.Torni in tava si presari restul nuci.Coci 40-45 min sau pana scobitoarea inserata in centru iese curata.Racesti si tai patrate.Ies cca 2,5 duzini.
Reteta aici:
MERLOT BROWNIES
http://www.tennesseewines.com/merlot_brownies.htm
Etichete:
Aprlie 2009,
ciocolata,
Condimente,
Desert,
nuci,
Prajitura,
vanilie,
vin
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu