vineri, 24 aprilie 2009

Negrese cu Merlot


Ingrediente:

1 cana vin Merlot
3/4 cana unt
113 g ciocolata neandulcita
2 cani zahar
3 oua
1 lingurita extract pur vanilie
1 cana faina obisnuita
1 cana nuci tocate,prajite

Pregatire:

Preancalzesti cuptorul la 175*C.Ungi fin cu unt o tava de 22/33 cm.Pui la foc mediu vinul si-l fierbi pana se reduce la 1/4 cana,il pui in bol mare,lasi deoparte.Topesti untul pe baie apa si ciocolata la foc mic,adaugi vinul omogenizezi.
Pe baia apa bati impreuna zaharul,ouale,vanilia,pana se ingroasa putin si se albesc.Adaugi amestecul ciocolata,omogenizezi,adaugi faina si 1/2 cana nuci.Torni in tava si presari restul nuci.Coci 40-45 min sau pana scobitoarea inserata in centru iese curata.Racesti si tai patrate.Ies cca 2,5 duzini.

Reteta aici:

MERLOT BROWNIES

http://www.tennesseewines.com/merlot_brownies.htm

Niciun comentariu: