miercuri, 15 aprilie 2009
Prajitura cu branza si lime
Ingrediente:
1 1/4 cana faina obisnuita
1/3 cana zahar
7 Linguri unt/margarina,taiata bucati
1 galbenus,batut
1/3 cana fulgi cocos,presati/apesi cu mana
225 g crema branza simpla,la temp camerei/moale
390 g lapte condensat
2 oua
1/2 cana suc lime
Pregatire:
1.Preancalzesti cuptorul la 200*C.Cu mixerul combini faina si zaharul;adaugi untul si galbenusul,amesteci sa se combine.Pui cocosul.Presezi aluatul pe fundul tavii unse de 33/22 cm.
2.Coci 12-14 min sau pana marginile crustei sunt maro-aurii.Reduci temp la 175*C.
3.Cu mixerul bati crema branza,pana e pufoasa,treptat adaugi laptele condensat,omogenizezi.Adaugi ouale,amesteci doar sa se combine,adaugi sucul lime.Torni aluatul peste crusta coapta.Odata racit la 175*C,coci 17-22 min,sau pana se intareste in centru.
4.Racesti acoperit 2 ore.Servesti cu toping,pastrezi acoperit in frigider.Ies 18-20 buc.
Reteta aici:
Celebration Lime Cheesecake Bars
http://www.culinary.net/articlesfeatures/FeatureDetail.aspx?ID=1588
Etichete:
Aprlie 2009,
branza,
cocos,
Condimente,
Desert,
lapte condensat,
lime,
Prajitura
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu