vineri, 24 aprilie 2009
Rulada cu spanac si macrou
Ingrediente:
175 g nasturel proaspat
75 g frunze rucola proaspete
4 oua medii,separate
250 g fileuri macrou afumat
200 g branza cu piper/alta branza moale
100 g smantana grasa/creme fraiche
1 rosie mare,decojita si tocata
2 Linguri patrunjel si marar tocate
sare si piper
1/2 rosii cherry si castraveti pt servit
Pregatire:
1.Preancalzesti cuptorul la 190*C.
2.Ungi si pui hartie in tava de 20/30 cm.
3.Toci fin nasturelul si rucola in robot,le pui in bol mare,adaugi galbenusurile,sare,piper.
4.In alt bol bati albusurile cu putina sare pana stau tari,nu uscate,apoi le pui peste amestecul nasturel,amesteci cu lingura metal.
5.Torni in tava,nivelezi repede,intinzi in colturi.
6.Coci 10-12 min pana se intareste si e usor maro-aurie.
7.Cureti pestele de piele si-l faramitezi in bol,acoperi si lasi deoparte.
8.Cand rulada/foaia e coapta rastorni pe o foaie hartie.
9.Indepartezi cu grija hartia copt,lasi la racit.
10.Bati smantana,adaugi branza si intinzi uniform pe foaia racita,presari macroul maruntit,castravetii tocati,rosiile si patrunjelul peste branza.
12.Acoperi si racesti pana servesti.
Reteta aici:
Spinach&mackerel roulada
http://www.smokedsalmon.co.uk/prodpage.asp?type=sub&sub=RCCM
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu