sâmbătă, 11 aprilie 2009
Cheesecake marmorat
Ingrediente:
1 1/4 cana firimituri biscuiti graham
1/2 cana nuci fin tocate
1/4 cana zahar
1/3 cana unt/margarina,topita
225 g crema branza,moale(la temp camerei)
390 g lapte condensat indulcit
4 oua
1/3 cana faina obisnuita
1 Lingura extract vanilie
28 g ciocolata demidulce,topita
Pregatire:
1.Preancalzesti cuptorul la 350*C.Combini firimiturile biscuiti,nucile,zahar si untul;le presezi pe fundul formei de 23cm.
2.In bol mare,freci crema branza pana e pufoasa.Adaugi treptat laptele condensat,omogenizezi.Adaugi ouale si vanilia.
3.Masori 1 1/2 cana aluat in bol mediu.Adaugi ciocolata,amesteci bine.Intinzi 1/2 aluat cu vanilie in forma,apoi 1/2 din aluatul cu ciocolata.Repeti procesul,termini cu aluatul cu ciocolata.Cu un cutit/spatula metal,formezi delicat spirale .Coci 50-60 min,pana se intareste in centru,racesti,decorezi dupa dorinta.Pastrezi acoperit in frigider.
Reteta aici:
Marbled Cheesecake
http://www.culinary.net/articlesfeatures/FeatureDetail.aspx?ID=1404
Etichete:
Aprlie 2009,
biscuiti,
branza,
ciocolata,
Condimente,
Desert,
lapte condensat,
nuci,
Prajitura,
sarbatori,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu