vineri, 10 aprilie 2009
Patrate cu branza si ciocolata
Ingrediente 9 bucati:
195 g ciocolata alba,de calitate,tocata,+ pt carlionti-decor
27 biscuiti ciocolata cu crema(cca 300 g)
1/2 cana smantana de frisca rece
225 g crema branza,la temp camerei
3 Linguri zahar
3 Linguri suc lime
1 1/2 Linguri coaja lime fin rasa
felii lime sau carlionti lime,pt decor
Pregatire:
Intr-o tava de 20/20/5 cm pui folie sa treaca de margini.Amesteci ciocolata tocata in bol mic de metal pe baie apa,la foc mic,pana se topeste si omogenizeaza.Iei de pe baia apa.
In robot macini biscuitii,adaugi 2 Linguri unt topit,ciocolata alba topita,amesteci bine,pana amestecul vine impreuna.Presezi amestecul pe fundul tavii,racesti si faci umplutura.
Bati smantana in bol mediu pana sta tare(faci frisca),adaugi crema branza,zahrul,coaja lime si sucul in bol mare pana se omogenizeaza.Adaugi restul ciocolata topita.Adaugi peste ea frisca in 2 loturi,torni peste crusta pregatita.Racesti pana umplutura se intareste usor,cca 2 oreCu ajutorul foliei ridici prajitura din tava,tai in 9 bucati.Decorezi cu carlionti ciocolatasi felii lime sau carlionti lime.
Recomanda sa adaugi 2-4 linguri (biscuiti?)pt a face crusta mai groasa,sa nu se rupa.
Reteta aici:
White Chocolate and Lime Cheesecake Bars
http://castsugar.blogspot.com/2007/09/white-chocolate-and-lime-cheesecake.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu