vineri, 10 aprilie 2009
Briose iepuras
Ingrediente 12 buc:
12 cupe briose,hartie
100 g unt nesarat/margarina,moale
100 g zahar pudra
2 oua medii
100 g faina care creste singura
1/2 lingurita praf copt
1 lingurita extract vanilie
1 lamaie,coaja rasa fin
325 g glazura vanilie(vanilla butter)
Pt decor:glazura fluida
Pregatire:
1.Preancalzesti cuptorul la 190*C/Gaz 5.In formele briose pui cupele hartie.
2.Freci crema impreuna untul cu zaharul pana se albesc.
3.Adaugi 1/2 faina treptat,adaugi ouale batute.Cerni deasupra restul faina si praful copt,adaugi coaja lamaie,vanilia,amesteci.
4.Imparti aluatul in cupe si nivelezi usor deasupra.Coci 18-20 min,pana cresc,sunt tari la atingere si usor aurii.Transferi pe gratar la racit complet.
5.Tai deasupra fiecare briosa(un capacel)tai pe 1/2.Intinzi glazura vanilie deasupra,uniform.
6.Apesi cele 2 jumatati(capacelul taiat) in pozitie verticala,pt urechi.Decorezi cu glazura fluida inainte servire.
Reteta aici:
Easter Lemon Bunny Cakes
http://www.supercook.co.uk/find-recipe-ideas/easter-lemon-bunny-cakes-recipe/11976
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu