vineri, 10 aprilie 2009

Tort pacatos cu ciocolata




Ingrediente:

175 g faina care creste singura
2 Linguri cacao
1 lingurita bicarbonat sodiu
150 g zahar pudra
2 Linguri sirop auriu
2 oua medii,batute
150 ml ulei fl soarelui
150 ml lapte

Pt Glazura:

75 g unt nesarat
175 g zahar pudra
3 Linguri cacao
lapte/apa calda

Pregatire:

1.Preancalzesti cuptorul la 180*C/Gaz 4.Ungi 2 forme de 18 cm.
2.Cerni faina,cacaoa,bicarbonatul in bol.
3.Adaugi zaharul,amesteci bine.Faci o gaura in centru,adaugi siropul.ouale,uleiul,laptele,bati pana se omogenizeaza.
4.Pui amestecul in cele 2 forme,coci 25-30 min,pana creste si e ferm la atingere.Scoti din cuptor,lasi sa se raceasca ininte sa scoti din forma,pe gratar.
5.Unesti cele 2 blaturi cu glazura.
6.Pt glazura:bati untul pana e pufos.
7.Treptat cerni peste el zaharul pudra,apoi adaugi lapte/apa,cat sa obtii o glazura pufoasa si buna de intins.
8.Cerni cacaoa peste glazura,omogenizezi.
9.Acoperi deasupra si pe parti cu glazura,cu un cutit creezi spirale deasupra tortului pt decor.

Reteta aici:


Wicked Chocolate Fudge Cake

http://www.supercook.co.uk/find-recipe-ideas/wicked-chocolate-fudge-cake-recipe/12075

Niciun comentariu: