miercuri, 4 februarie 2009
Varza chinezeasca cu castane
Varza chinezeasca are proprietati antiinflamatorii.
Este o sursa excelenta de acif folic.
Este saraca in calorii si sodiu.
Contine multa vitamina A si potasiu.
Ingrediente:
200-300 g varza chinezeasca
100 g castane
Asezonari:
1 lingurita sare
1 lingurita esenta pui
2 cani supa
Inainte de gatit:
1.Speli varza,o tai in fasii.
2.Calesti varza pana e moale.
Gatitul:
1.Incalzesti supa in oala si gatesti varza si castanele.
2.Gatesti cca 5 min,pui putina sare,scoti varza si castanele si le pui pe farfuria servire.
3.Peste supa pui putin amidon,combini si torni peste varza.
Atentie:
1.Daca nu-ti place supa,omiti ultimul pas.
2.Daca nu ai castane e delicioasa si fara.
Reteta aici:
Good look and best taste, Braised Chinese Cabbage with Chestnut
http://www.achinesefood.com/2009/01/21/good-look-and-best-taste-braised-chinese-cabbage-with-chestnut.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu