duminică, 8 februarie 2009
Pui Menudo
Ingrediente:
4 piepti pui,taiati cuburi mici
250 g ficat pui
2 Linguri suc kalamansi /lamaie
1 ceapa tocata
2 catei usturoi,tocati
sare
piper
3 Linguri sos soia
1 lingurita pasta rosii
1/2 cana sos rosii
3 catei usturoi
1 ceapa feliata
putin ulei
3 morcovi,cuburi
1 ardei gras mare,cuburi
3 cartofi,cuburi
2 Linguri stafide
2-3 frunze dafin
Pregatire:
Incepi prin a amesteca intr-un bol mic sucul lamaie,sos soia,pasta rosii,ceapa,usturoiul tocat.Amesteci bine.Folosesti marinata pt pui si ficat,le tii 1 ora in frigider.Dupa 1 ora pui intr-o caserola carnea cu sosul de la marinat si lasi sa fiarba acoperit la foc mic.In momentul in care lichidul s-a redus,inchizi focul.Incalzesti tigaia si pui ulei.Incepi prin a sota uaturoiul,ceapa,ardeii,apoi morcovii,cartofii,continui sa amesteci.Adaugi carnea fiarta in tigaie.Pui piper,dafin,sosul rosii.Acoperi si lasi la foc mic 10 min.Adaugi stafidele si continui sa fierbi acoperit.Astepti pana sosul se ingroasa si opresti focul.
Reteta aici:
Chicken Menudo
http://www.filipinofoodstore.com/recipes/chicken-menudo.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu