vineri, 6 februarie 2009
Rulouri cu homar
Ingrediente:
450 g carne homar,maruntita
2 morcovi mari,taiati julien
1 ridiche Daikon,taiata julien
10 pastai tinere mazare,taiate julien
1 Lingura ghimbir proaspat,tocat
4 foi placinta/pt ravioli
1 galbenus,pt inchis rulourile
1 lingurita sos stridii
1 lingurita sos soia
1 lingurita ulei susan
ulei coriandru-vezi reteta
sos Thai dulce si iute
Pregatire:
1.Prajesti toate legumele in ulei susan pt 1 min(Stir-fry).Adaugi sos soia,ghimbir,sos stridii.Lasi sa se raceasca.
2.Combini homarul si 1/2 din legumele prajite,storci tot excesul de lichid.Imparti amestecul uscat in 4,pui pe foaie si rulezi sa acoperi bine umplutura,ungi cu galbenus marginile.
3.Le coci la 175*C,cca 5 min.
4.Servesti pe farfurii calde,cu restul de legume,ulei de coriandru si sos dulce picant.
Reteta aici:
Lobster Spring Rolls
http://www.theworldwidegourmet.com/recipes/lobster-spring-rolls/
Etichete:
Aperitiv,
Condimente,
februarie 2009,
foi placinta,
frunze coriandru,
ghimbir,
homar,
mazare,
morcov,
ridichi,
sos soia,
sos stridii/oyster
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu