vineri, 6 februarie 2009

Rulouri cu homar



Ingrediente:


450 g carne homar,maruntita
2 morcovi mari,taiati julien
1 ridiche Daikon,taiata julien
10 pastai tinere mazare,taiate julien
1 Lingura ghimbir proaspat,tocat
4 foi placinta/pt ravioli
1 galbenus,pt inchis rulourile
1 lingurita sos stridii
1 lingurita sos soia
1 lingurita ulei susan
ulei coriandru-vezi reteta
sos Thai dulce si iute


Pregatire:

1.Prajesti toate legumele in ulei susan pt 1 min(Stir-fry).Adaugi sos soia,ghimbir,sos stridii.Lasi sa se raceasca.
2.Combini homarul si 1/2 din legumele prajite,storci tot excesul de lichid.Imparti amestecul uscat in 4,pui pe foaie si rulezi sa acoperi bine umplutura,ungi cu galbenus marginile.
3.Le coci la 175*C,cca 5 min.
4.Servesti pe farfurii calde,cu restul de legume,ulei de coriandru si sos dulce picant.

Reteta aici:

Lobster Spring Rolls
http://www.theworldwidegourmet.com/recipes/lobster-spring-rolls/

Niciun comentariu: