vineri, 27 februarie 2009
Tartar de vita
Ingrediente 4 portii:
500 g carne vita(muschi),f proaspata,fin tocata
2-3 salote medii,fin tocate
50 g capere,spalate,scurse,fin tocate
50 g castraveti cornison(murati)fin tocati
2 lingurite coniac
1/2 Lingura ketchup
2 lingurite sos Worcester
cateva picaturi Tabasco
1 Lingura ulei masline
1 galbenus
sare si piper,proaspat macinat
Pregatire:
Cu un cutit f ascutit tai fasii f subtiri in lungul fibrei carnii,apoi o tai cat mai fin posibil.Amesteci toate ingred si asezonarile,dupa gust.Pui cu lingura tartarul pe farfurie sau il presezi intr-un inel.Servesti cu frunze salata,chipsuri sau paine prajita si 1 galbenus.
Reteta aici:
Beef flank tartare
http://www.independent.co.uk/life-style/food-and-drink/recipes/beef-flank-tartare-849735.html
Etichete:
alcool,
Aperitiv,
capere,
castraveti,
februarie 2009,
sos Tabasco,
sos worcester,
vita
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu