vineri, 27 februarie 2009

Tartar de vita




Ingrediente 4 portii:

500 g carne vita(muschi),f proaspata,fin tocata
2-3 salote medii,fin tocate
50 g capere,spalate,scurse,fin tocate
50 g castraveti cornison(murati)fin tocati
2 lingurite coniac
1/2 Lingura ketchup
2 lingurite sos Worcester
cateva picaturi Tabasco
1 Lingura ulei masline
1 galbenus
sare si piper,proaspat macinat


Pregatire:

Cu un cutit f ascutit tai fasii f subtiri in lungul fibrei carnii,apoi o tai cat mai fin posibil.Amesteci toate ingred si asezonarile,dupa gust.Pui cu lingura tartarul pe farfurie sau il presezi intr-un inel.Servesti cu frunze salata,chipsuri sau paine prajita si 1 galbenus.


Reteta aici:

Beef flank tartare

http://www.independent.co.uk/life-style/food-and-drink/recipes/beef-flank-tartare-849735.html

Niciun comentariu: