joi, 5 februarie 2009
Flori de papadie prajite
Flori papadie
1 cana Lapte
1 Ou
1 cana faina
Le recoltezi cand e soare,cand sunt deschise,le pregatesti imediat dupa recoltare.
Amesteci in bol 1 ou si o cana lapte,adugi 1 cana faina si daca le vrei dulci adugi miere sau sirop artar.Incalzesti tigaia cu ulei maslina la foc peste mediu,iei florile de codite,le treci prin aluat sa le acopere,pui in tigaie cu floarea in jos,cand sunt usor rumene le intorci,le scoti pe prosop hartie.
Pt desert le presari cu sirop artar,miere,gem,zahar pudra.Pt a le condimenta le cufunzi in mustar,sau in aluat pui ierburi aromate.
Nu doar sunt delicioase,dar florile papadie sunt bune pt inima,te pot scapa de dureri de cap,crampe menstruale,dureri spate,depresie,etc-daca le faci ceai.
Reteta aici:
Dandelion Recipe-Fritters
http://www.natureskills.com/dandelion_recipe.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu