Ingrediente:
ceapa rosie/rose
usturoi,tocat
ulei masline
cartofi cruzi,taiati bucati,fine
rosii crude,decojite
piper
sare
oregano uscat
hamsii
2 foi aluat
Pregatire:
Faci un aluat din apa, faina,sare,intinzi 2 foi rotunde subtiri,le lasi putin sa se usuce.Una mai mare sa imbrace marginile formei si cealalta cat forma.
Calesti putin ceapa si usturoiul/le lasi crude.Pui foaia mare la fund,o ungi cu ulei,asezi feliile cartofi,ceapa si usturoiul,rosiile,piper,sare,oregano,asezi unua lanaga alta hamsiile,picuri ulei,pui foaia deasupra o ungi cu ulei,dai la 150*C.
joi, 12 februarie 2009
Placinta cu hamsii-Grecia
Etichete:
Aperitiv,
cartofi,
Condimente,
februarie 2009,
oregano,
Peste,
rosii,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu