vineri, 6 februarie 2009
Supa macrisul iepurelui si iarba grasa/Grasita
Ingrediente:
4 cani macrisul iepurelui(Rumex acetosella)/sheep sorrel
2 cani iarba grasa(Portulaca oleracrea),sau bame,tocate
3 cartofi medii,feliati
6 cani supa vegetala
1/4 cana marar,tocat
1 lingurita cimbru uscat,macinat
1/2 lingurita salvie uscata,macinata
1/2 lingurita maghiran uscat
1 praf boia iute/cayenne pepper
1 lingurita sare,dupa gust
1/2 cana tofu,cuburi
Pregatire:
1.Fierbi la foc mic cartofii,in supa,acoperiti,20 min.
2.Adaugi restul ingrediente,fara marar si tofu,fierbi la foc mic 5 min.
3.Iei de pe foc,adaugi tofu,decorezi cu marar,servesti fierbinte.
Reteta aici:
Sheep sorrel and purslane soup
http://www.natureskills.com/sheep_sorrel.html
Etichete:
cartofi,
chilli,
cimbru,
Condimente,
februarie 2009,
macris/stevie,
maghiran,
portulaca,
salvie,
Supa,
tofu
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu