vineri, 27 februarie 2009

Biscuiti/ crackers cu schinduf




Ingrediente:

1 cana faina naut
1 cana faina integrala grau
1 lingurita frunze uscate schinduf(Trigonella foenum)/fenugreek
1 lingurita pasta chilli verde
1 lingurita pasta ghimbir
1 1/2 lingurita pudra chimen
1 lingurita piper negru
1 praf asafoetida
2 Linguri ulei
1 lingurita zahar
sare,dupa gust


Pregatire:


Amesteci toate ingred in robot/cu mana,adaugi doar suficienta apa cat sa formezi un aluat nelipicios.Il imparti in 3.Ungi cu ulei suprafata de lucru si sucitorul,intinzi o foaie de cca 0,5 cm.Decupezi biscuitii ii pui in tava unsa,ii coci la 200*C,10 min,pana partea de sus incepe sa se rumeneasca.Ii intorci si-i coci inca 10 min,sa se rumeneasca si pe aceasta parte.
Servesti calzi cu chutney de menta si coriandru,chutney de curmale si tamarind,sau ce-ti place.
Ies cca 25 biscuiti.


Reteta aici:

Baked Methi Muthias (Fenugreek Crackers)

http://aprna00.googlepages.com/bakedmethimuthias(fenugreekcrackers)

Niciun comentariu: