joi, 5 februarie 2009
Vinete in sos usturoi
Ingrediente:
1 vanata medie,cca 300 g
1 lingurita usturoi,fin tocat
1 lingurota ghimbir,fin tocat
1 Lingura sos Hoisin
2 cepe verzi,fin tocate
1 lingurita sos soia,dark
Pregatire:
1.Cureti sau nu vinetele(coaja e sanatoasa,scade colesterolul)le tai pe lung,apoi oblic cat 2 degete alaturate.
2.Pui la fiert 1 cm apa intr-o tigaie mare,pui vinetele,amesteci ocazional,le lasi pana sunt facute,daca vrei mai moi mai poti pune apa.Le lsai cca 7 min.
3.Pui vinetele in bol,apoi in tigaie mai pun 1 cm apa,adaugi unturoiul,ghimbirul sosul Hoisin,lasi la foc mic 10 min,amesteci si mai adaugi apa daca e nevoie.
4.Adaugi sosul soia,ceapa verde in tigaie,apoi vinetele,mai pui apa daca e nevoie,gatesti la foc mic 5 min,amesteci sa se acopere vinetele cu sos.
5.Servesti calde sau la temp. camerei.
Reteta aici;
Eggplant in Garlic Sauce
http://www.chinesefooddiy.com/Lowfat_Eggplant_Garlic_Sauce.htm
Etichete:
Aperitiv,
Condimente,
februarie 2009,
ghimbir,
Mancare,
sos soia,
usturoi,
vinete
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu