joi, 12 februarie 2009
Biscuiti cu vin si mirodenii
Ingrediente:
2 cani faina obisnuita
1/2 lingurita bicarbonat sodiu
1/2 lingurita crema tartar
1 lingurita scortisoara
1/2 lingurita ghimbir
1/2 lingurita scortisoara
1/2 lingurita nucsoara
1/4 lingurita cuisoare
1 cana zahar brun
3/4 cana migdale tocate
1/2 cana unt rece,taiat buc. mici
2 oua
1/4 cana vin rosu
1 albus,batut
Pregatire:
Preancalzesti cuptorul la 180*C.Ungi fin hartia copt,pui in tava.
Combini faina,bicarbonatul,crema tartar,mirodeniile,zaharul si migdalele,adaugi untul,adaugi ouale si vinul.Formezi bile de marimea unei nuci,le pui in tava,lasi 5 cm intre ele(se intind).Le ungi cu albus de ou-optional si le coci 12-15 min pana se rumenesc pe margine,transferi pe gratar,sa se raceasca.
Reteta aici:
SOETKOEKIES (spice wine cookies)
http://esurientes.blogspot.com/2004_12_01_archive.html
Etichete:
biscuiti,
Condimente,
cuisoare,
Desert,
februarie 2009,
migdale,
nucsoara,
sarbatori,
scortisoara,
vin,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu