duminică, 8 februarie 2009
Pui invelit in bacon cu linte
Ingrediente 2 portii:
2 piepti pui,fara piele
2 fasii bacon afumat,impanat
4 salote,taiate in 4
125 g linte neagra/verde
3 Linguri sos frantuzesc
o mana patrunjel tocat
felii lamaie,pt servit
Pregatire:
1.Preancalzesti cuptorul la 200*C/GAZ 6.
2.Asezonezi cele 2 buc piept si le rulezi pe fiecare in bacon,le acoperi aproape.Le prajesti in ulei fierbinte 2 min pe fiecare parte,pana sunt aurii,le transferi in tava.
3.Pui cepele in grasimea de la bacon din tigaie.Le pui in tava langa pui si le lasi 18-20 min,le intorci la 1/2 timpului,lasi pana puiul e facut si ceapa aurie.
4.In acelasi timp,fierbi 125 g linte la foc mic 20 min,cand e gata scurgi bine.
5.Pui in bol adaugi sosol frantuzesc,salotele/cepe,patrunjelul,amesteci bine.
6.Imparti puiul si lintea pe 2 farfurii,servesti cu felii lamaie,daca doresti.
Reteta aici:
Bacon-wrapped chicken with dressed lentils recipe
http://www.deliciousmagazine.co.uk/recipes/bacon-wrapped_chicken_with_dressed_lentils_3299
Etichete:
bacon,
Condimente,
februarie 2009,
friptura,
lamaie,
linte,
Pui
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu