duminică, 8 februarie 2009
Hamburger cu stir/amaranth salbatic
Ingrediente:
450 g taitei subtiri
450 g hamburger
4 cani stir gatit(cca 3584g proaspat)
1/3 cana unt
1/2 cana ceapa tocata
1/3 cana faina
1 lingurita sare
3 cani lapte
Pregatire:
1.Fierbi taiteii in apa fiarta,scurgi,lasi deoparte.
2.Rumenesti hamburgerii in ulei pana sunt bine facuti.
3.Sotezi ceapa in unt,in tigaie mare cu fund gros.
4.Pui faina si faci o pasta groasa,amesteci pana se omogenizeaza.
5.Adaugi laptele si sarea,amesteci,gatesti pana incepe sa se ingroasa.
6.Adaugi 4 cani stir prefiert,amesteci si gatesti pana formezi un sos gros.
7.Adaugi hamburgerii si pastele si amesteci impreuna.
8.Servesti cald.
Reteta aici:
Wild Amaranth Hamburger Helper
http://www.prodigalgardens.info/Wild%20Amaranth%20Recipes.htm#Wild%20Amaranth%20Quiche
Etichete:
amaranth/stir,
Aperitiv,
Condimente,
februarie 2009,
Paste,
vita
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu