duminică, 8 februarie 2009
Supa crema dovleac
Ingrediente 6 portii:
2 Linguri unt nesarat
1 ceapa f. mare,tocata
1/2 lingurita rozmarin uscat,tocat
2 catei usturoi,tocati
5 cani dovleac (placintar)cuburi
1 lingurita sare
piper dupa gust
1/2 cana smantana dulce light/heavy cream
1 1/2 cana sunca prajita,cuburi
Pregatire:
1.Topesti untul in oala medie/cratita mare.Adaugi ceapa si rozmarinul.Acoperi partial oala si gatesti la foc moderat 10 min,amesteci ocazional.Adaugi usturoiul,lasi inca 1 min.
2.Adaugi dovleacul,cartofii,supa pui,sare aduci la fiert.Reduci focul si acoperi oala.Fierbi supa la foc mic 20 min,pana legumele sunt moi.Iei de pe foc.
3.Cu spumiera pui legumele in blender si 1 polonic de supa.Pasezi legumele,apoi le pui in oala peste supa,adaugi piper,smantana,sunca,incalzesti cateva mininainte de servit.Ies 6 portii.
Reteta aici:
Butternut and Ham Bisque
http://jas.familyfun.go.com/recipefinder/display?id=50328
Etichete:
Condimente,
dovleac,
februarie 2009,
rozmarin,
smantana,
sunca,
Supa,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu