marți, 10 februarie 2009
Burgeri grecesti cu salata sfecla
Ingrediente 4 portii:
500 g carne vita,tocata
1-2 Linguri sos Worcester
1 legatura mica patrunjel,fin tocat
60 g feta,rupta
50 g frunze rucola
4 chifle cu mac,usor prajite
4 Linguri maioneza,optional
Pt salata sfecla:
200 g sfecla gatita,cuburi
3 cepe murate,mici,fin tocate
2 Linguri masline verzi,tocate
1 Lingura menta,tocata
Pregatire:
1.Amesteci toate ingred pt salata,asezonezi cu sare,piper,lasi deoparte.
2.Asezonezi carnea tocat,pui sosul worcester,patrunjelul,formezi 4 burgeri,apoi presezi cuburi de feta in centrul fiecarei chiftele,apoi acoperi branza complet cu carnea.Acoperi si refrigerezi pana la 12 ore/congelezi.Preancalzesti grillul la mediu.
3.Prajesti burgerii 3-4 min,le intorci la 1/2 timpului,pana sunt facuti.
4.Pe fiecare chifla pui rucola,deasupra chifteaua si peste ea salata sfecla,servesti cu maioneza daca doresti.
Reteta si info nutritional aici:
Greek beef burger with beetroot relish recipe
http://www.deliciousmagazine.co.uk/recipes/Greek_beef_burger_with_beetroot_relish_3530
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu