marți, 10 februarie 2009
Varza Bruxelles marinata
Racesti 4 ore inainte servit.
Ingrediente 8 portii:
apa sarata,sa o acopere
900 g varza Bruxelles,proaspata/congelata
1 Lingura ulei masline
1 lingurita sos Worcester
1/2 lingurita pudra mustar
1/2 lingurita sare si zahar
1/4 lingurita oregano si cimbru
sare si piper,dupa gust
Pregatire:
Aduci apa la fiert.Daca folosesti varza proaspata,tai tijele,scoti frunzele exterioare si tai un x ,in cotor,fierbi 6-8 min,pana e fiarta dar e inca verde stralucitor,scurgi.Amesteci restul ingred in bol,adaugi varza fierbinte,amesteci de mai multe ori.
Reteta si info nutritional aici:
MARINATED BRUSSELS SPROUTS
http://kitchenparade.com/2006/07/refrigerator-pickles.php
Etichete:
cimbru,
Condimente,
februarie 2009,
mustar,
oregano,
Salate,
seminte,
sos worcester,
varza Bruxelles
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu