joi, 5 februarie 2009
Yucca cu sos de usturoi
Am vazut cartofi yucca la Metro si m-au inspirat sa postez reteta!
Cand pregatesti aceasta reteta elimini orice parte lemnoasa din centru.Poti folosi si yucca congelata,urmaresti indicatiile de pe pachet dar adaugi sare si suc lamaie.
Ingrediente 4 portii:
680 g yucca/cassava,bucati
1 lingurita sare
1 lime,sucul
6 catei usturoi,pisati
1 lingurita sare
1/3 cana suc lamaie,proaspat
1/2 cana ulei masline
1 ceapa,tocata fin
Pregatire:
1.Pui yucca in cratita,adaugi apa sa o acopere,adaugi sare,suc lime,aduci la fiert.
2.Reduci focul,acoperi,fierbi la foc mic 30 min,pana e moale.
3.Scuri si tii calda.
4.Pisezi usturoiul cu sare.
5.Adaugi usturoiul,sucul lamaie,ceapa,uleiul in tigaie saparata,incalzesti pana face bule,apoi adugi yucca.
6.Acoperi yucca cu sosul,gatesti la foc mediu,lasi pana se rumeneste putin, nu sa fie crocanta.Servesti.
Reteta aici:
Yucca With Garlic Sauce (Yuca Con Mojo)
http://www.recipezaar.com/Yucca-With-Garlic-Sauce-Yuca-Con-Mojo-148632
Etichete:
Aperitiv,
Condimente,
februarie 2009,
lamaie,
lime,
Mancare,
yucca/cassava
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu