joi, 12 februarie 2009
Bezele cocos
Ingrediente 30 buc:
4 albusuri mari
1 1/3 cana zahar
1/3 cana lapte condensat
1 praf sare
1 lingurita extract vanilie
1 lingurita extract migdale
2 1/2 cani cocos
1/4 cana faina
Pregatire:
1.Preancalzesti cuptorul la 148*C.In cratita cu fundul gros amesteci impreuna:albusurile,zaharul,laptele condensat,sarea,vanilia,ex. migdale si cocosul.Adaugi faina cernuta amesteci pana sunt bine combinate.Gatesti amestecul la foc moderat,amestecand constant cca 5 min.Maresti focul la mare si gatesti amestecul 3-5 min,amesteci constant,pana se ingroasa si se desprinde de pe margini.Transferi in bol si lasi sa se raceasca la temp camerei apoi recesti complet inainte de copt.
2.Pui o lingurita plina aluat in tava cu hartie unsa,lasi 5 cm intre ele.Le coci in centrul cuptorului 20-25 min pana sunt auriu pal,le transferi pe gratar.
3.Le poti pastra pana la 10 zile in vas cu capac.
Reteta aici:
Macaroons
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=4036
Etichete:
Bezele,
cocos,
Condimente,
Desert,
februarie 2009,
lapte condensat,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu