Poti paastra acoperita in frigider sub 5*C.
Timp gatit:15 min
Ingrediente 4 portii:
2 lingurite ulei rapita/maslina
1/2 ceapa,tocata
1/4 conopida,buchetele,tijele taiate
1 lingurita pudra curry
1/2 lingurita turmeric
1 catel usturoi,zdrobit,optional
2 cepe verzi,feliate
3 Linguri smantana fermentata,degresata
Pregatire:
1.Incalzesti uleiul in oala,pui ceapa,conopida,curry,curcuma,usturoiul si prajesti repede 2 min.
2.Adaugi apa si gatesti la foc mic pana conopida e moale cca 10 min.
3.Adaugi ceapa si smantana.
4.Servesti peste cartofi la cuptor,la paste sau orez.
Reteta aici:
Cauliflower - spicy topper
http://www.betterhealth.vic.gov.au/bhcv2%5Cbhcrecipes.nsf/Pages/Spicycauliflowertopper
joi, 5 februarie 2009
Sos cremos de conopida
Etichete:
Aperitiv,
Condimente,
conopida,
creme,
curcuma/turmeric,
curry,
februarie 2009,
smantana,
sosuri,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu