joi, 5 februarie 2009
Ficat pui Adobo
Ingrediente:
1Kg ficat pui,pipote si inimi,curatate,taiate
1 ceapa,feliata
3 catei usturoi
1 Lingura suc kalamansi(inlocuiesti cu suc lamaie)
2 Linguri ketchup picant
3 Linguri sos soia
1 lingurita zahar
sare
piper
ulei
Pregatire:
Intr-un bol pui sucul lamaie,sos soia,ketchup-ul,zahar,sare,piper,amesteci bine.Pui maruntaiele(sau numai ficat) taiate si lasi 1 ora.In tigaie pui ulei apoi prajesti maruntaiele,nu pui marinate.Le prajesti la foc mic pana sunt maro-aurii pe toate partile.Adaugi ceapa si usturoiul tocat.Amesteci si torni marinata amestecata cu 1 pahar apa,fierbi la foc mic,pana se ingroasa sosul.Poti adauga ardei iute sa fie picanta.Servesti cu orez la abur!
Reteta aici:
Chicken Liver Adobo
http://www.filipinofoodstore.com/recipes/chicken-liver-adobo.html
Etichete:
Condimente,
februarie 2009,
ficat,
lamaie,
Mancare,
sos soia,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu