duminică, 8 februarie 2009
Spanokopita cu stir
Ingrediente:
4 cani stir fiert
340 g/1 cutie masline negre,feliate
450 g branza feta
1 capatana/bulb usturoi
1 lingurita pudra usturoi
1 praf sare
1 Lingura ulei masline
1 cutie foi placinta
1/2-1 cana ulei masline
Pregatire:
1.Pregatesti frunzele stir sa ai 4 cani,fierte.
2.Amesteci stirul,maslinele,branza,pudra usturoi,sare,uleiul masline si usturoiul tocat.
3.Tai foile in 1/2 pe lungime.Urmezi instructiunile de pe pachet,pt pregatire si pliat corect.Pui 1/4 cana umplutura in fiecare pateu.Pt fiecare pateu folosesti 3 foi.
4.Le pui in tava neunsa,le coci 10 min la 175*C.
Ies cca 30 pateuri.
Reteta aici:
Wild Amaranth Spanokopita
http://www.prodigalgardens.info/Wild%20Amaranth%20Recipes.htm#Wild%20Amaranth%20Quiche
Etichete:
amaranth/stir,
branza,
Condimente,
februarie 2009,
foi placinta,
masline,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu