Ingrediente:
1/2 cana ulei
4 morcovi
1 catel usturoi
2 lingurite zahar
1,360 kg pui
1 lingurita sare
1/3 sos prune
1/3 cana muraturi chinezesti
5 tije telina,cuburi
1/4 cana apa
4 felii ghimbir
2 lingurite amidon porumb,amestecat cu 1/4 cana apa
3 Linguri sherry
Pregatire:
Tai puiul in bucati mici.Cureti morcovii si-i tai cuburi.Zdrobesti usturoiul.
Pregatire:pui uleiul si usturoiul in tigaie,rumenesti puiul,amesteci 5 min,reduci focul,fierbi la foc mic 10 min,cu capac.Adaugi sosul prune,telina,ghimbirul,sherry,morcovii,zahar,sare,muraturile si apa.Fierbi la foc mic acoperit 12 min,adaugi amidonul dizolvat in apa pt a ingrosa sosul.
Reteta aici:
http://www.chinese-recipe.net/Chicken-in-Plum-Sauce.html
pt muraturi chinezesti:
http://www.khanapakana.com/quick-recipes/chinese-pickle.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu