miercuri, 4 februarie 2009
Coaja pepene murata
timp gatit 4 min.
Ingrediente 3 portii:
400 g coaja pepene
1 lingurita sare,pt muraturi
2 Linguri usturoi tocat
2 Linguri otet orez
1 lingurita zahar
1 lingurita piper de szechwan/sichuan
2 Linguri ulei
1 lingurita ulei susan
chilli si telina pt decor
Pregatire:
1.Cureti coaja si lasi doar partea suculenta.Tai fasii,marinezi cu sare 10 min.
2.Incalzesti uleiul,prajesti boabele piper 3 min.Racesti.
3.Adaugi toate ingred.amesteci bine.Adaugi condimentele,uleiul aromat cu boabe de piper.
Reteta aici:
Pickle melon skin
http://www.chiliwonders.com/m.pickles.htm
Etichete:
Aperitiv,
chilli,
Condimente,
Conserve,
De Post,
februarie 2009,
pepene verde,
telina,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu