duminică, 8 februarie 2009
Nuci picante
Ingrediente:
2/3 nuci
1 Lingura melasa
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita pudra cardamom
1/4 lingurita chimen,macinat
1/4 lingurita boia iute
1/2 lingurita sare
1/8 piper
Preancalzesti cuptorul la 162,intr-un bol mic amesteci toate condimentele uscate,adaugi melasa,apoi nucile.Amesteci sa acoperi nucile,le intinzi pe un singur rand in tava cu hartie,coci la 162 C,10-15 min,pana se prajesc si se caramelizeaza condimentele.La 1/2 timpului,le amesteci.Scoti din cuptor si le lasi sa se raceasca,inainte sa le mananci sau folosesti.
Reteta aici:
Brussels Sprouts with Spiced Walnuts, Bacon, and Bleu Cheese
http://www.whatwereeating.com/recipes/brussels-sprouts-of-the-gods/
Etichete:
Aperitiv,
cardamom,
chilli,
chimen,
Condimente,
februarie 2009,
nuci
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu