duminică, 8 februarie 2009
Sos Marinara cu ciuperci
Ingrediente:
4-5 ciuperci,feliate
2 Linguri pasta tomate
1/2 cana apa
1 Lingura ulei masline
1/4 lingurita curry si chimen
1 lingurita piper rosu,piper negru si pudra usturoi(poti inlocui usturoiul cu 2 catei pisati)
1/2 Lingura oregano
1/2 Lingura cimbru
sare
Pregatire:
1.Fierbi la foc mic ciupercile.
2.Dizolvi pasta tomate in apa,pui peste ciuperci ,adaugi uleiul.
3.Cand amestecul incepe sa faca bule,adaugi restul ingredientelor.lasi pe foc cateva min,amesteci.
Servesti fierbinte.
Reteta aici:
Mushroom Marinara Sauce
http://www.oburkedi.com/en/2007/12/mushroom-marinara-sauce.php#more
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu