duminică, 8 februarie 2009
Tampeh cu susan
Ingrediente:
1/8 cana sos Tamari(de soia),putin sarat
1 Lingura mirin
1/2 lingurita zahar
1 1/2 Lingura mar ras
1-2 cepe verzi,fin feliate
1 catel usturoi pisat
1 Lingura ulei susan
1 lingurita piper
1 pachet tempeh(inlocuim cu tofu)
seminte susan
1 Lingura ulei susan/mai mult pt prajit/ulei alune
Pregatire:
Combini ingred. pt marinata.
Fierbi la abur tampeh-ul dupa instructiuni pachet si-l tai benzi fine.Le marinezi cat mai mult posibil,cel putin 3 ore.
Il treci prin ulei susan si-l pui pe grill,sau incalzesti uleiul susan si-l prajesti in tigaie,il intorci cand se rumeneste.Il scoti si presari susan.
Reteta aici:
Vegetarian Korean Tempeh Bulgogi Recipe
http://www.bookofyum.com/blog/gluten-free-vegetarian-bibimbap-recipe-with-roasted-sesame-green-bean-recipe-and-vegetarian-tempeh-bulgogi-recipe-1455.html
Etichete:
Aperitiv,
Condimente,
De Post,
februarie 2009,
mere,
sos soia,
tofu,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu