joi, 5 februarie 2009
Gazpacho cu menta si pepene
Ingrediente pt 5-6 persoane:
1 pepene galben,copt
1 sfert ceapa rosie mica(ai nevioe de o cantitate f mica,poate fi optional)
2-3 crengute menta
1 lingurita ulei masline
1 praf sare
Pregatire:
Pui pepenele decojit si curatat de seminte in blender,adaugi ceapa,menta,amesteci,pui uleiul si sarea,amesteci.Torni in pahare si decorezi cu o felie pepene si frunza menta.Refrigerezi inainte de servit.
Reteta aici:
Melon Mint Gazpacho
http://dhanggitskitchen.blogspot.com/2008/08/easy-summer-appetizers.html
Etichete:
Aperitiv,
Condimente,
februarie 2009,
menta,
pepene galben,
Supa
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu