miercuri, 4 februarie 2009
Telina Remoulade
Telina este bogata in viamina C,calciu,potasiu si are continut scazut de grasimi.Odata taiata se oxideaza repede asa ca o pui in apa cu lamaie,sau o amesteci imediat cu sosul.
Ingrediente pt 2 portii:
O radacina telina mica/ 1/2 din una mare
sucul de la 1 lamaie
2-3 Linguri maioneza
2 lingurite mustar cu bobite
1 Lingura capere,optional
2 Linguri patrunjel, fin tocat,optional
sare
piper
Pregatire:
Razi telina,daca pui doar 1/2 de telina o freci cu lamaie inainte de a o pune in folie plastic,pui in frigider.
Pui telina in bolul cu maioneza,mustar,suc lamaie,capere,patrunjel,amesteci bine.Adaugi sare,piper,servesti cu carne la gratar sau rece, sau in sandwich.
Reteta aici:
CELERIAC REMOULADE
http://www.cooksister.com/2008/06/celeriac-remoulade.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu