miercuri, 4 februarie 2009

Telina Remoulade




Telina este bogata in viamina C,calciu,potasiu si are continut scazut de grasimi.Odata taiata se oxideaza repede asa ca o pui in apa cu lamaie,sau o amesteci imediat cu sosul.

Ingrediente pt 2 portii:

O radacina telina mica/ 1/2 din una mare
sucul de la 1 lamaie
2-3 Linguri maioneza
2 lingurite mustar cu bobite
1 Lingura capere,optional
2 Linguri patrunjel, fin tocat,optional
sare
piper

Pregatire:

Razi telina,daca pui doar 1/2 de telina o freci cu lamaie inainte de a o pune in folie plastic,pui in frigider.
Pui telina in bolul cu maioneza,mustar,suc lamaie,capere,patrunjel,amesteci bine.Adaugi sare,piper,servesti cu carne la gratar sau rece, sau in sandwich.

Reteta aici:

CELERIAC REMOULADE
http://www.cooksister.com/2008/06/celeriac-remoulade.html

Niciun comentariu: