Pastrezi in frigider(sub 5 *C) acoperit.
Timp gatit: 10 min
Ingrediente 2 portii:
2 Linguri fasole rosie fiarta
2 Linguri porumb
1/2 ceapa verde,feliata
1/4 morcov,ras
50 g branza degresata
2 lingurite sos taco light-vezi reteta
2 chifle grau integral
Pregatire:
1.Amesteci fasolea,porumbul,ceapa,morcovii,branza si sosul in bol.
2.Tai intr-o parte chiflele si scoti o parte din miez,din mijloc.
3.Pui amestecul de fasole in fiecare chifla,o infasori in folie si coci la 180*C,10 min.
Reteta aici:
Bean submarine
http://www.betterhealth.vic.gov.au/bhcv2%5Cbhcrecipes.nsf/Pages/Beansubmarine
Cum faci sos Taco
http://curcubeu-culinar.blogspot.com/2009/02/cum-faci-sos-taco.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu