miercuri, 4 februarie 2009

Submarine cu fasole

Pastrezi in frigider(sub 5 *C) acoperit.
Timp gatit: 10 min

Ingrediente 2 portii:

2 Linguri fasole rosie fiarta
2 Linguri porumb
1/2 ceapa verde,feliata
1/4 morcov,ras
50 g branza degresata
2 lingurite sos taco light-vezi reteta
2 chifle grau integral

Pregatire:

1.Amesteci fasolea,porumbul,ceapa,morcovii,branza si sosul in bol.
2.Tai intr-o parte chiflele si scoti o parte din miez,din mijloc.
3.Pui amestecul de fasole in fiecare chifla,o infasori in folie si coci la 180*C,10 min.


Reteta aici:

Bean submarine

http://www.betterhealth.vic.gov.au/bhcv2%5Cbhcrecipes.nsf/Pages/Beansubmarine


Cum faci sos Taco

http://curcubeu-culinar.blogspot.com/2009/02/cum-faci-sos-taco.html

Niciun comentariu: