miercuri, 4 februarie 2009
Morcovi cu migdale si ghimbir
Ingrediente 4 portii:
700 g morcovi
50 g fulgi migdale
50 g unt(margarina pt post)
3 linguri otet balsamic
1 lingurita ghimbir pudra
sare
Pregatire:
Cureti morcovii,ii tai felii subtiri.In wok,topesti untul,prajesti feliile migdale,la foc mic.Adaugi morcovii,sarezi si gatesti 15 min,la foc mediu-mic,amesteci continuu pt a evita ca migdalele sa se inchida prea mult.Adaugi otetul balsamic,pudra ghimbir.Continui sa gatesti inca 2-3 min,pana ce morcovii prin o culoare caramelizata.
Reteta aici:
Carote con mandorle e zenzero
http://www.zenzeroecannella.net/2006/09/carote-con-mandorle-e-zenzero.html
Etichete:
Aperitiv,
Condimente,
De Post,
februarie 2009,
ghimbir,
Mancare,
migdale,
morcov,
otet balsamic
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu