vineri, 24 octombrie 2008

Prajitura Ecler




Aceasta este o prajitura simpla si rapida, necoapta.A folosit biscuiti graham si praf budinca.Are gust de ecler,dar ise destul de multa.Este o reteta excelenta pt copii atunci cand invata sa gateasca,nu exista nici o coacere,doar un castron si o lingurita pt dozaj.


Ingrediente:

98 g /2 pachete budinca instant de vanilie
226 g frisca
3 cani lapte
453 g biscuiti patrati de graham
453 g /1 pachet glazura pregatita de ciocolata

Pregatire:

Intr-un bol mediu,amesteci bine budinca,frisca si laptele.
Aranjezi pe un singur strat biscuitii pe fundul unei tavi de 33/22 cm.
Intinzi 1/2 din amestecul de budinca peste biscuiti.Pui deasupra alt strat de biscuiti si budinca ramasa.Deasupra termini cu stratul de biscuiti.
Intinzi glazura peste intreaga prajitura.Acoperi si racesti 4 ore inainte se servit.

Nota:

Glazura poate fi usor de intins,daca prajitura e acoperita si racita cca 30 min inainte de glazurat.


Reteta aici:

Eclair Cake

http://www.zmab.net/?p=36

Niciun comentariu: