vineri, 24 octombrie 2008
Prajitura Ecler
Aceasta este o prajitura simpla si rapida, necoapta.A folosit biscuiti graham si praf budinca.Are gust de ecler,dar ise destul de multa.Este o reteta excelenta pt copii atunci cand invata sa gateasca,nu exista nici o coacere,doar un castron si o lingurita pt dozaj.
Ingrediente:
98 g /2 pachete budinca instant de vanilie
226 g frisca
3 cani lapte
453 g biscuiti patrati de graham
453 g /1 pachet glazura pregatita de ciocolata
Pregatire:
Intr-un bol mediu,amesteci bine budinca,frisca si laptele.
Aranjezi pe un singur strat biscuitii pe fundul unei tavi de 33/22 cm.
Intinzi 1/2 din amestecul de budinca peste biscuiti.Pui deasupra alt strat de biscuiti si budinca ramasa.Deasupra termini cu stratul de biscuiti.
Intinzi glazura peste intreaga prajitura.Acoperi si racesti 4 ore inainte se servit.
Nota:
Glazura poate fi usor de intins,daca prajitura e acoperita si racita cca 30 min inainte de glazurat.
Reteta aici:
Eclair Cake
http://www.zmab.net/?p=36
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu