miercuri, 22 octombrie 2008
Chec cu stafide si nuci
Ingrediente:
180 g unt,la temp.camerei
180 g zahar
coaja unei portocale rasa fin
3 oua
180 g faina,cernuta
1 lingurita praf copt
80 g nuci tocate
80 g stafide
Pregatire:
Preancalzesti cuptorul la 180*C.
Ungi fin o forma(de tort) de 20 cm,pui la baza hartie copt.
Freciuntul si zaharul,coaja portocala sa obtii o crema deschisa si cremoasa.
Adaugi ouale unul cate unul,bati bine dupa fiecare.
Adaugi delicat cu o lingura faina,praful copt,nucile,stafidele.
Pui cu lingura in forma si coci 40 min,incerci cu scobitoarea,sa iasa curata.
Lasi la racit in forma.
Scoti hartia de la baza, servesti.
Reteta aici:
WALNUT TEA CAKE
http://www.winosandfoodies.com/food/index.html
Etichete:
Chec,
Condimente,
Desert,
nuci,
Octombrie 2008,
portocale,
stafide
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu