joi, 30 octombrie 2008
Supa cu proteine vegetale
Ingrediente:
3 Linguri ulei masline
4 cepe,tocate
6 morcovi,tocati
1 cutie/398 ml lapte cocos
1/2 cana orez alb bob lung
1/2 cana linte rosie
2 cani suc portocala
1 Lingura ghimbir congelat,ras
sare de mare,dupa gust
frunze coriandru pt garnisit
Pregatire;
1.Intr-o oala mare,pui ulei,dai la foc mediu-mare.Adaugi ceapa si sotezi pana se inmoaie si e maro-aurie.Adaugi morcovii,laptele cocos,orezul,lintea si sucul portocala.Fierbi la foc mic pana orezul si lintea sunt moi.Adaugi ghimbirul si sarea.Pasezi in blender,servesti garnisit cu fr.coriandru.
Reteta aici:
Carrot Ginger Vegetarian Protein Soup-Michael Smith
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=9535
Etichete:
cocos,
Condimente,
De Post,
frunze coriandru,
ghimbir,
linte,
morcov,
Octombrie 2008,
orez,
portocale,
Supa
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu