marți, 28 octombrie 2008
Buschetta cu capere,rosii,busuioc
Ingrediente:
2 Linguri capere,limpezite,scurse
5 rosii prunisoare,cuburi
2 catei usturoi,tocati
1/3 cana ulei masline,impartit
sare si piper
1 bagheta
1 legatura busuioc,tocat
Pregatire:
Intr-un bol mediu amesteci rosiile,caperele,usturoiul,busuiocul si o lingura ulei,impreuna cu sare si piper dupa gust.
Acoperi si lasi la temp. camerei,30 min.
Preancalzesti gratarul/tigaia.Tai felii de 1 cm painea,o ungi cu ulei,o prajesti pe ambele parti si presari busuioc.Pui deasupra amestecul de rosii si capere.
Reteta aici:
Last Snack of the Day-Caper Buschetta Recipe
http://www.bfeedme.com/last-snack-of-the-day-caper-buschetta-recipe/
Etichete:
Aperitiv,
busuioc,
capere,
Condimente,
De Post,
Octombrie 2008,
rosii,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu