marți, 28 octombrie 2008

Buschetta cu capere,rosii,busuioc




Ingrediente:

2 Linguri capere,limpezite,scurse
5 rosii prunisoare,cuburi
2 catei usturoi,tocati
1/3 cana ulei masline,impartit
sare si piper
1 bagheta
1 legatura busuioc,tocat

Pregatire:

Intr-un bol mediu amesteci rosiile,caperele,usturoiul,busuiocul si o lingura ulei,impreuna cu sare si piper dupa gust.
Acoperi si lasi la temp. camerei,30 min.
Preancalzesti gratarul/tigaia.Tai felii de 1 cm painea,o ungi cu ulei,o prajesti pe ambele parti si presari busuioc.Pui deasupra amestecul de rosii si capere.


Reteta aici:

Last Snack of the Day-Caper Buschetta Recipe

http://www.bfeedme.com/last-snack-of-the-day-caper-buschetta-recipe/

Niciun comentariu: