duminică, 19 octombrie 2008
Fenicul marinat
Ingrediente:
3 legaturi mici fenicul baby
1 Litru otet alb
1 cana apa
6 Linguri sare
coaja unei lamai
2 buc. anason stelat
Pregatire:
1.Speli bine feniculul,asigura-te ca nu ramane pamant pe tulpina.
2.Tai fenelul la o singura dimensiune,il pui in borcanul sterilizat,cu anasonul si coaja lamaie.
3.Fierbi otetul,apa,sarea(5 min) sa se dizolve.
4.Torni lichidul fierbinte peste fenicul,inchizi cu capac si sterilizezi 10 min.
Reteta aici:
Finocchio piccolo
http://pickle-girl.blogspot.com/
Etichete:
anason,
Condimente,
Conserve,
fenicul,
lamaie,
Octombrie 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu