vineri, 24 octombrie 2008
Peste/Drac-de-mare cu sos de porumb
Ingrediente pt sosul de porumb:
1 Lingura unt
1/4 cana apa
4 stiuleti porumb,tai boabele de pe cocean
1/4 cana ardei rosu,tocat
1/4 cana ceapa verde,tocata
2 Linguri smantana degresata
sare si piper,dupa gust
Intr-o tigaie mare,topesti untul.Adaugi apa si porumbul,acoperi si fierbi 4 min.Adaugi ardeiul rosu si gatesti inca 1 min.Adaugi ceapa verde,smantana,sare si piper,dupa gust.
Ingrediente pt acoperit pestele:
4 fileuri peste
1/4 cana lapte batut/iaurt slab/simplu
1/2 lingurita sos iute
1/2 cana malai
2 Linguri unt
1 Lingura ulei masline
sare si piper,dupa gust
Amesteci impreuna laptele/iaurtul,sosul iute,torni peste peste si-l marinezi 10 min.Acoperi pestele usor cu malai,presari sare,piper,dupa gust.
Topesti untul si uleiul in tigaie teflon,la foc mediu-mare.Cand tigaia e fierbinte prajesti pestele 3 min pe fiecare partesa se aureasca si sa fie crocant.Servesti cu sos.
Reteta aici:
Southern-Cornmeal Crusted Catfish With Crunchy Corn Relish
http://www.bfeedme.com/southern-cornmeal-crusted-catfish-with-crunchy-corn-relish/
Etichete:
ardei gras,
Condimente,
friptura,
Octombrie 2008,
Peste,
porumb,
smantana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu