miercuri, 22 octombrie 2008
Cremvusti imbracati in malai
Si acum o gustare excelenta!
Ingrediente:
2 cani malai
1/2 cana faina,plus pt tavalit cremvustii
1 lingurita plina cu praf copt
1 lingurita sare
1 ou usor batut
2 cani lapte batut
2 Linguri grasime de la bacon/ulei alune
8 cremvusti
bete subtiri(pt frigarui)
1 Litru ulei alune
Pregatire:
1.Amesteci malaiul si 1/2 cana faina,praful copt si sare.
2.Bati oul si laptele si torni peste ingredientele uscate.
3.Torni amestecul intr-un borcan inalt de 1 litru.
4.Incalzesti uleiul intr-o oala de fonta,la 185*C.
5.Infigi batul in cremvusti,pana la 1/2.
6.Pui faina pe o farfurie(incepi cu 1/2 cana) si rulezi cremvustii sa se acopere.
7.Inmoi in borcanul cu aluat si-i prajesti.
8.Ii prajesti 3 min,ii intorci .Ii scoti pe hartie absorbanta.
Servesti imediat.
Nota:
Poti pune ardei iute in aluat;poti folosi cremvusti de curcan,pui tofu,etc,depinde de fantezia ta.
Reteta aici:
Making corny dogs at home
http://homesicktexan.blogspot.com/2008/10/making-corny-dogs-at-home.html
Etichete:
Aperitiv,
bacon,
Condimente,
cremwursti,
malai,
Octombrie 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu