marți, 28 octombrie 2008
Legume la gratar cu sos masline si rosii uscate
Ingrediente:
1 ardei gras rosu
1 ceapa rosie,inele
1 vanata,taiata pe lungime felii de 1 cm
2 dovlecei,taiati pe 1/2 in lungime
ulei masline
sare de mare si piper
4 lipii mari
sosul tapenade favorit,sos sau pesto
Pregatire:
1.Preancalzesti gratarul la mare.Tai ardeiul in 1/2,scoti nervurile si semintele,presezi cu mana in jos sa se aplatizeze.Ungi ardeii,ceapa,vinetele,dovleceii cu ulei,asezonezi cu sare,piper.Le coci pana se caramelizeaza si sunt facuti.Ungi lipiile cu:sos tepenade,sos,pesto,preferat.Pui peste legumele la gratar si rulezi.
Reteta aici:
Grilled Vegetable Wrap with Black Olive and Sun-Dried Tomato-Michael Smith
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=9537
Tapenade=sos Provensal facut din masline,capere,hamsie/anchovies si ulei masline,mixate.
http://curcubeu-culinar.blogspot.com/2008/10/sos-tepenade-cu-masline-si-rosii-uscate.html
Etichete:
Aperitiv,
ardei gras,
De Post,
dovlecel,
Mancare,
Octombrie 2008,
vinete
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu