vineri, 31 octombrie 2008
Negrese cu multa ciocolata
Ies 64 buc de 2,5 cm.
Ingrediente:
142 g ciocolata demidulce/amaruie,tocata
57 g ciocolata neandulcita,tocata
8 Linguri/ 113 g unt nesarat,taiat cuburi
3 Linguri cacao
3 oua mari
1 1/4 cana zahar tos
2 lingurite extract vanilie
1/2 lingurita sare
1 cana faina nealbita(de paine)
Pregatire:
1.Asezi gratarul la mijlocul cuptorului,si dai la 175*C.Ungi o tava patrata de 20 cm,cu ulei vegetal.Pliezi 2 bucati de folie, de 30 cm pe lungime,sa masoare 18 cm,lat. pui folia pe fundul uns al tavii,o impingi in colturi si in parti.Faci si cu cea de-a doua ,la fel si o asezi perpendicular pe prima folie,o ungi cu ulei.
2.Intr-un bol mediu pui la foc mic pe baie apa,untul si ciocolata,sa se topeasca,adaugi cacaoa,lasi deoparte.
3.Bati ouale,zaharul,vanilia,sarea,intr-un bol mediu,sa se combine,cca 15 sec.Adaugi ciocolata calda,adaugi apoi faina doar sa se combine.Torni amestecul in tava pregatita,nivelezi cu spatula.Coci pana se creste usor si scobitoarea iese curata,cca 35-40 min.Racesti pe gratar,la temp. camerei,cca 2 ore,o scoti din tava,te folosesti de folie ca de un maner.Tai patrate de 2,5 cm si servesti.Le poti inveli in folie plastic si refrigera pana la 5 zile.
Retete aici:
Chewy, Fudgy Triple Chocolate Brownies
http://www.zmab.net/?p=37#more-37
Etichete:
ciocolata,
Condimente,
Desert,
Octombrie 2008,
Prajitura,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu