luni, 13 octombrie 2008
Escalop de vitel cu sos de vin si ciuperci
Ingrediente:
1 Lingura unt
113 g ciuperci,feliate
1 lingurita ulei masline
1 lingurita unt
1 escalop vitel
faina
sare si piper
1/2 cana vin sec Marsala
1 Lingura patrunjel tocat
1 Lingura smantana grasa,optional
Pregatire:
1.Topesti untul in tigaie.
2.Prajesti ciupercile pana sunt maro-aurii,lasi deoparte.
3.Incalzesti untul si uleiul in tigaie.
4.Pudrezi carnea cu faina.
5.O rumenesti pe ambele parti.
6.Scoti carnea,o asezonezi cu sare,piper.
7.Torni vinul in tigaie.
8.Cu lingura lemn,cureti tigaia.
9.Adaugi ciupercile(si smantana daca folosesti),fierbi la foc mic cateva min,reduci sosul.
10.Iei de pe foc,adaugi patrunjelul.
11.Torni sosul peste carne.
Reteta aici:
Veal Scaloppine with Mushroom Marsala Sauce
http://closetcooking.blogspot.com/search/label/Veal
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu