marți, 28 octombrie 2008
Chec cu bacon si ardei iute
Ingrediente:
100 g faina care creste singura(cu praf copt)
4 oua
100 g branza rasa(Gruyère or Cheddar)
200 g bacon afumat
1 pahar vin alb sec
1/2 cana ardei iute rosu,galben,verde,tocat
2 Linguri mari ulei masline
1 Lingura mare unt topit
sare si piper
Pregatire:
Preancalzesti cuptorul la 210*C.
In bolul mixerului pui ouale,uleiul,vinul,le bati bine.
Adaugi faina,branza rasa,sare,piper si la sfarsit baconul si ardeii iuti.
Amesteci bine si pui in forma unsa cu unt.
Coci 45 min.
Servesti ca aperitiv sau prim fel.
Reteta aici:
Capsicums and bacon cake
http://www.lepinparasol.com/provence_information.htm
Etichete:
Aperitiv,
bacon,
branza,
Chec,
chilli,
Condimente,
Octombrie 2008,
vin
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu