miercuri, 22 octombrie 2008
Supa de frunze sfecla cu fasole boabe si sunca
Ingrediente:
2 cutii de 420 g fasole alba /naut,scursa si limpezita
113 g sunca(Pancetta),tocata
2 Linguri ulei masline
1 ceapa mare,tocata
4 catei usturoi,tocati
4 cani supa pui(cub)
3 cani apa
1 bucata de 7 cm parmezan ras
1 frunza dafin
226 g frunze sfecla/Swiss chard,scoase nervurile,tocate fin
1 lingurita sare
piper macinat
parmezan/alta branza sarata pt servit
Pregatire;
Prajesti sunca in ulei la foc moderat,amesteci ocazional pana se rumeneste,cca 5 min(oala mare 6-8 litri).Scoti cu paleta pe hartie, sunca.
Adaugi ceapain uleiul ramas si o lasi la foc moderat,cca 6 min,sa se inmoaie.Adaugi usturoiul si-l lasi cateva min.Adaugi fasolea,supa,apa,branza rasa,dafinul,piper.Fierbi neacoperit 30 min.Scoti dafinul.
Adaugi frunzele sfecla si sarea si fierbi neacoperit,amesteci ocazional,pana frunzele se inmoaie,cca 5-8 min.Pui in bol si presari sunca crocanta si branza rasa.
Reteta aici:
White Bean, Pancetta, and Swiss Chard Soup
http://www.cookworm.com/category/soups/
Etichete:
branza,
Condimente,
fasole,
frunze sfecla/swiss chard,
naut,
Octombrie 2008,
sunca,
Supa,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu